La Vernia Junior High School

Bell Schedules » PEP Rally B Lunch 7th

PEP Rally B Lunch 7th

PEP Rally B Lunch 7th
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:30 AM 8:35 AM 5 min
PEP RALLY 8:40 AM 9:10 AM 30 min
1st Period 9:15 AM 9:57 AM 42 min
2nd Period 10:02 AM 10:44 AM 42 min
3rd Period 10:49 AM 11:31 AM 42 min
LUNCH 11:36 AM 12:06 PM 30 min
4th Period 12:11 PM 12:53 PM 42 min
5th Period 12:58 PM 1:40 PM 42 min
6th Period 1:45 PM 2:27 PM 42 min
7th Period 2:32 PM 3:14 PM 42 min
8th Period 3:19 PM 4:00 PM 41 min